2018/06/21

Nyári napforduló – Lencsemágia az újrakezdéshez

Idén Június 21-én, csütörtök 12:07-kor következik be a Nyári napforduló. Ilyenkor érdemes számot vetni az elmúlt időszakon. Megvizsgálni a tetteid és azok eredményeit. Bejegyzésünkben megosztjuk veled a lencsemágiát, amely anyagi bőséget, lelki nyugalmat és szellemi felfrissülést nyújt számodra.
A Nap éves pályája során napfordulati pontokat érint, amelyek jelzik számunkra az évszakok váltakozását. Tavasz elején a déli égboltról halad az északi felé, érintve az égi egyenlítőt. Nyár kezdetekor útjának legmagasabb pontjához érkezik az északi égbolton, majd újra dél felé veszi az irányt, amelynek határát ősszel érinti. Mindeközben ismét áthalad az égi egyenlítőn. Az északi féltekéről nézve járásának legmélyebb pontjához ér a téli évszak kezdetén, majd ismét észak felé indul.
Az asztrológiában a Nap Földhöz egyenlítőjéhez viszonyított aktuális helyzetét jelöli. Nyáron a bolygónk forgástengelye a legkisebb szögben hajlik el a napsugaraitól, ezért rövidebbek az éjszakák és hosszabbak a nappalok, mint télen. Az északi féltekén általában június 21-én következik be, a délin pedig legtöbbször december 21-én.
Ez alkalomból több kultúrában is őriznek ősi hagyományokat. Magyar felmenőink hatalmas tüzeket gyújtottak, illetve mezei virágokból, növényekből koszorút kötöttek, amelyet felakasztottak a házak elejére, hogy megvédje őket a tűzvésztől.
Örömtűz

Most megosztok Veled egy mágikus erőjű szertartást, amit én magam is alkalmazni szoktam. Nyugodtan csináld egyedül, ha nem találsz társra, viszont családoddal és baráti társaságoddal is osztozhatsz a megújító élményben. Vegyél egy csomag lencsét és készíts belőle valamilyen ételt. Lehet az leves vagy főzelék is. A lényeg, hogy NE fogyassz mellé húst! Miközben a konyhában tevékenykedsz gyújts meg egy gyertyát és hangolódj rá a csendre. Add át magad az alkotásnak, a teremtés erejének, amely boldogságot, bőséget, szeretetet és fényt ad. Ezzel vonzod és töltöd meg az ételt pozitív energiákkal.

Útmutatás:

  • Főzetődet 3 napig szükségszerű fogyasztani.
  • Minden alkalommal 7 kanállal egyél.
  • Minden étkezés előtt gyújts gyertyát.
  • Fontos, hogy a tevékenységre szertartásként tekints! (Ne ezzel akard pótolni az ebédet vagy vacsorát.)


Az első napon gondolj végig arra, hogy életednek boldog bőséget és egészséget ad anyagi/ fizikai szinten.A második napon gondolj végig arra, hogy életednek fényt és egészséget ad lelki/ asztrális szinten. A harmadik napon gondolj végig arra, hogy életednek boldog bőséget és fényt ad szellemi/ mentális szinten.
Gyertya leoltással zárd le a rituálét. Semmiképp se fújd vagy csippentsd el a lángot! Gyertyakoppintóval, kis pohárkával vagy gyűszűvel oltsd el! Ez a tett olyan, mint amikor a csillagok ellepik az eget napnyugta után.
Te is alkalmazni fogod a megújító teremtési folyamatot? Oszd meg velünk bizalommal élményedet akár kommentben, akár üzenetben.


Lencsekrém by Segal Viktor


AsztronautA. net.